dimarts, 5 d’agost del 2008

Dipòsits per internet

Si esteu estalviant per alguna finalitat en concret i que suposa una despesa important, superior als 2.000 o 3.000 euros és recomanable fer un dipòsit per internet un cop s'han acumulat els 1.000 euros. Aquesta possibilitat l'ofereixen la majoria d'entitats financeres i donen un tipus d'interès més atractiu que el 0% de la majoria de comptes a la vista (els que permeten operar en el dia a dia). A més, tenim la seguretat que un cop transcorregut el període de temps disposarem dels diners i del tipus d'interès pactat de forma íntegra ja que es tracta del producte tradicional de tota la vida: el dipòsit a plaç, però contractat per internet. De fet, per contractar-ho només cal poder operar per internet tot demanant com es fa a la nostra oficina habitual.
Per citar només dos exemples d'aquest producte:
- el BBVA permet fer aquest tipus d'imposicions i ofereix un interès TAE del 4,25%. El temps mínim per la imposició són 15 dies.
-Caixa Catalunya ofereix la possibilitat de fer e-dipòsits. El termini mínim és mensual i el màxim 24 mesos. Els tipus van des del 4,5% TAE fins al 4,85% TAE.
Aquests tipus de dipòsits també es poden fer amb diners estalviats pels quals no tenim un destí concret i sabem que durant el període de temps de la imposició no necessitarem aquests diners. Per aquest motiu és aconsellable preveure la quantitat que haurem de deixar per satisfer rebuts, targetes de crèdit i els diners que nosaltres necessitarem abans no hagim tornat a cobrar ja que si ens quedéssim en números vermells ens cobrarien unes despeses tan elevades que no compensarien els interessos que cobrarem.

1 comentari:

la Cremallera ha dit...

La veritat és que aquests petits trucs són senzills de dur-los a la pràctica i van molt bé.

Ànims i segueix donant-nos consells que són molt útils!