dimarts, 4 de novembre del 2008

Problemes amb el crèdit del cotxe: fes-te el préstec

Has anat al concessionari i quan ja havies triat el model de cotxe que volies, el banc t'ha dit que no et poden concedir el préstec? Doncs el que pots fer és estalviar un temps com si estiguessis pagant el préstec. M'explico: no et donen el préstec però pots agafar cada mes els 200 o 300 euros que pagaries de quota del crèdit per estalviar-los. Així, en un any ja tindràs 2.000 o 3.600 euros més per comprar el cotxe nou (i amb cada 1.000 euros pots fer imposicions que et donaran interessos). Lògicament amb aquesta quantitat no en tens per a un cotxe però amb una mica de sort, d'aquí un temps la restricció creditícia no serà tan gran i el tu tindràs uns estalvis de manera que la quantitat a demanar no serà tan gran i per tant més fàcil que te la deixin. A més, si demanes menys diners, també pagaràs menys interessos i així el cotxe et sortirà més barat. I finalment, recorda que no té sentit anar amb un Mercedes si no et pots ni pagar un Tata,a ixí que el millor és que adaptis el cotxe als teus necessitats i sobretot a la teva butxaca.

4 comentaris:

Anna ha dit...

He descobert el teu blog per casualitat a partir del d'un noi de 25 anys que està fent la volta al món i que vaig descobrir en el edu365 ... tota una ruta!
El cas és que el trobo molt curiós i interessant.
m'ha cridat també l'atenció dues coses ,bé més ben dit tres:
-ets el Roger Junyent que jo coneixo del Patu?
-no tens gaires comentaris
- ja fa temps que no estalvies?
en qualsevol cas, felicitar-te per la idea del blog

Anònim ha dit...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Carla Gràcia ha dit...

Bon dia,

Sóc Carla gràcia i dirigeixo un programa de radio sobre economia amb valors. El proper programa és dilluns vinent i tractarà sobre l'estalvi. M'agradaria que hi participessis, que vinguessis a la nostra tertúlia. Necessitaria que et posessis en contacte amb mi. Et deixo el mail: carlagraciamercade@gmail.com

Gràcies!

NakisAlbert ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.